COACHING

Coachen vanuit verbinding

Alles en iedereen is met elkaar verbonden, ook al ziet dat er ogenschijnlijk niet zo uit. Die verbinding ervaar ik het sterkste als ik in de natuur ben of iemand echt ontmoet. Maar ervaar ik ook als ik coach. Vanuit die verbinding coach ik. Dit is mijn kracht.

Vanuit die verbinding neem ik jou mee op reis, van wat er is, naar wat er kan zijn. Zodat jij de verbinding met jezelf, anderen en het leven weer kunt gaan ervaren. Daarbij is jouw hulpvraag het uitgangspunt.

Ik luister, voel, pik de signalen op die er zijn en volg de energie. Vervolgens gaan we op zoek naar wat jou tegenhoudt en wat jij nodig hebt om jezelf te mogen zijn. Ik breng je terug naar je gevoel, leer je je eigen denken te sturen en help je te zien wanneer je het nodig hebt om richting te geven aan je eigen koers. Ik maak gebruik van verschillende methodieken zoals logische niveaus, coachend tekenen, systemisch coachen, visualisaties, energetisch werken en zet datgene in wat het beste bij jou past. Geen vaste patronen, geen vaste theorieën, geen vaste methoden en technieken. Uitsluitend dat, waar het moment om vraagt.

Wat jij nodig hebt.

Consulten
De consulten kunnen zowel live als online plaatsvinden.

De live consulten vinden plaats in Maastricht. De online consulten gaan via Zoom.

De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 20 minuten.

Consulten duren ongeveer een uur en kosten 65 euro.

Traject: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat ga ik doen?
Gedurende 4 ontmoetingen doorloop je een traject waarop je antwoorden op de vragen krijgt. En daarna een concreter beeld hebt van jezelf. Kosten 225 euro.