REVIEWS

Een prachtige coach die je weet te bereiken vanuit het hart met een heldere blik en warme sensitiviteit.
Ellen

Angelique, je hebt een unieke manier van in contact staan met je gevoel. Ik vertoef me graag in jouw gezelschap omdat je mij echt tot rust kan brengen en ik je ook volledig kan vertrouwen. Je laat toe om mensen hun kwetsbaarheid te laten tonen, waardoor het gemakkelijk is om te zijn wie je bent bij jou.
Sofie

Dag Angelique, je komt rustig en zelfzeker over. Dat voelt als een soort veilige haven waarin je vertrouwen geeft en mensen snel naar hun gevoel kan laten gaan. Dit doe je vanuit je kwaliteit om zelf goed te voelen en van hieruit te handelen. Bovendien voel je mensen goed aan en kan je rake vragen stellen, die bovendien mooi geformuleerd zijn.
Kristof

Lieve Angelique, voor mij ben je heel authentiek wat maakt dat je precies ‘door’ het masker kan kijken, dat mensen vaak opzetten. Hierdoor kom je sneller tot de essentie van wat echt er toe doet. Je doorvoelt ook veel en daar ligt zeker ook je sterkte ! ❤️
Katrien

Hé Angelique, voor mij ben je op basis van de oefeningen die we samen gedaan hebben:
– warm
– geruststellend
– gevoel
– overtuigd
Daarnaast zie ik ook je gevoel voor humor en bescheidenheid.
Jan

Voor mij geef je een geruststellend en warm gevoel waardoor ik me op mijn gemak voel bij je. Je pikt op wanneer ik me wat minder voel en bevraagd dan open of het gaat. Je praat met me, maar luistert ook. Ik voel me daarin gehoord en begrepen. De essentie is voor mij, je laat me zijn zoals ik ben…  😘 en daarvoor heb ik je enorm graag.
Jessica