REVIEWS

Een goede coach zorgt er in mijn ogen voor dat je je volledig veilig voelt en is tegelijk moedig en kundig genoeg om de regie goed te pakken. Die kwaliteiten zijn zonder twijfel aanwezig bij Angelique. Met zachte hand, rust en doortastendheid liet ze me met behulp van edelstenen, opstelling-werk en de juiste vragen, voelen wat er nodig was om een stuk lichter naar buiten te gaan. Het kleine steentje dat je meekrijgt werkt uitstekend als reminder. Een aanrader!
Nadja

De sessies bij Angelique hebben mij een dieper inzicht in mijzelf gegeven. Zowel de coaching als de kristal-opstellingen. Angelique creëert een atmosfeer waarin je je veilig, vertrouwd en thuis voelt. Angelique weet de juiste vragen te stellen waardoor je dichter bij jezelf komt en inzichten krijgt die nooit eerder naar boven kwamen.
Dunja

De coachingsessies bij Angelique voelden als een warm bad met herkenning en een groot inlevingsvermogen. Met name de kristal-opstellingen geven inzicht en kan ik iedereen aanbevelen.
Marc

Een prachtige coach die je weet te bereiken vanuit het hart met een heldere blik en warme sensitiviteit.
Ellen

Angelique, je hebt een unieke manier van in contact staan met je gevoel. Ik vertoef me graag in jouw gezelschap omdat je mij echt tot rust kan brengen en ik je ook volledig kan vertrouwen. Je laat toe om mensen hun kwetsbaarheid te laten tonen, waardoor het gemakkelijk is om te zijn wie je bent bij jou.
Sofie

Dag Angelique, je komt rustig en zelfzeker over. Dat voelt als een soort veilige haven waarin je vertrouwen geeft en mensen snel naar hun gevoel kan laten gaan. Dit doe je vanuit je kwaliteit om zelf goed te voelen en van hieruit te handelen. Bovendien voel je mensen goed aan en kan je rake vragen stellen, die bovendien mooi geformuleerd zijn.
Kristof

Lieve Angelique, voor mij ben je heel authentiek wat maakt dat je precies ‘door’ het masker kan kijken, dat mensen vaak opzetten. Hierdoor kom je sneller tot de essentie van wat echt er toe doet. Je doorvoelt ook veel en daar ligt zeker ook je sterkte ! ❤️
Katrien

Hé Angelique, voor mij ben je op basis van de oefeningen die we samen gedaan hebben:
– warm
– geruststellend
– gevoel
– overtuigd
Daarnaast zie ik ook je gevoel voor humor en bescheidenheid.
Jan

Voor mij geef je een geruststellend en warm gevoel waardoor ik me op mijn gemak voel bij je. Je pikt op wanneer ik me wat minder voel en bevraagd dan open of het gaat. Je praat met me, maar luistert ook. Ik voel me daarin gehoord en begrepen. De essentie is voor mij, je laat me zijn zoals ik ben…  😘 en daarvoor heb ik je enorm graag.
Jessica